Selecteer een pagina

Cycling Espresso Sneek Ritten

Startlocatie

Royaal Belegd
Adres: Lemmerweg 4
CE-Deal: Alle koffie 2 euro
Email: sneek@cyclingespresso.nl

Tijden

Verzamelen: vanaf 10.30 uur
Vertrek: stipt 11.11 uur
Ritduur:  ~ 2.00 – 2:30 uur

Data 2019

Januari – februari: winterstop
Maart: 24
April: 7 & 21

Mei: 5 & 19
Juni: 2, 16 & 30
Juli: 14 & 28
Augustus: 11 & 25
September: 8 & 22
Oktober – december: winterstop

Support jouw organisatie in Sneek

Onze ritten zijn vrijblijvend en gratis. Toch kan je ons ondersteunen. Dat kan door een wielerset of iets anders te bestellen in onze shop (5% gaat naar jouw organisatie) of door super simpel een kleine donatie te doen. Zo kunnen wij de ritten blijven organiseren!

 

Royaal Belegd

STATISTIEKEN

– sinds de oprichting in december 2015 –

Rijders

gereden kilometers

gedronken koffie

TEAM SNEEK

Almara Frowijn

ANOUK DE VRIES

JACOB van der zee

Jan joost van der woude

JElle wietze hogeterp

Jouke hoekstra

Ko smorenburg

Saskia rozendaal

sonja idzinga

Taeke oppewal

CYCLING ESPRESSO SNEEK

Eind 2105 was het dan zover. Cycling Espresso Sneek stond voor het eerst op de kalender. Het was hartje winter, half december om precies te zijn. Het evenement op Facebook was veel gedeeld en een redelijke groep had zichzelf op aanwezig gezet. Dat die redelijke groep een gigantische groep werd hadden we niet durven dromen. Met 45 rijders en rijdsters werd de eerste rit in Sneek gevierd en sindsdien is het enthousiasme alleen maar gegroeid. Eigenlijk altijd wordt er in twee groepen gereden zodat iedereen mee kant, want dat is natuurlijk de bedoeling!

Sinds de start is er alleen niet gefietst met storm en ijzel, want veiligheid staat altijd voorop. Is het ‘gewoon’ vies, guur, nat, winderig of straalt de zon hoog aan de hemel? Dan stappen we natuurlijk gewoon op. Niet zonder koffie, want het zit niet voor niks in de naam. Verzamelen doen we, net als in alle andere steden, vanaf 10:30 bij Royaal Belegd om vervolgens om 11:11 op te stappen voor een ronde fietsen. Sindsdien is er practisch om de twee weken gefietst.

Wil je een keer mee? Sluit dan gerust vrijblijvend (gratis) een keer aan. Vaak wordt er in Sneek in meerdere groepen gereden die ingedeeld zijn op niveau. Onderweg kan je uit de wind leren rijden en lekker kletsen met de andere deelnemers. Dit doen we zoals gezegd onder het motto: samen uit, samen thuis. Want samen is veel leuker dan alleen. Wat je wel nodig hebt is een goed werkende racefiets en een helm op je hoofd.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Maar ik ben toch veel te langzaam?
Cycling Espresso heeft als motto ‘Samen uit, samen thuis’ tijdens de ritten. We rijden dus zo dat iedereen het tempo bij kan houden en we weer met z’n allen thuis komen. Ben je wat minder ervaren dan helpen we je graag een handje en geven je tips en tricks om het makkelijker vol te kunnen houden. Ook kan je soms uit groepen kiezen.
Kan ik zo meerijden?
Cycling Espresso is vrijblijvend en gratis en dus ben je vrij om aan te sluiten. Wel vragen we je om aan onze spelregels te houden. De meeste vertellen we altijd voorafgaand aan iedere rit, maar voor je komt zijn er drie die van belang zijn. Het enige dat we van je vragen is om onze presentielijst te tekenen, dat je op een goed onderhouden en werkende racefiets komt en een helm draagt!
Waarom moet ik mee aanmelden?
Dit is nodig om de ritten te kunnen organiseren. We willen graag weten wie er allemaal mee zijn (geweest). In geval van calamiteiten kunnen we dan per locatie iedereen op de hoogte stellen en houden. Bovendien gebruiken we jouw aanmelding voor statistieken. Zo weten we sinds de eerste rit precies hoeveel mensen er mee geweest zijn.

Nog vragen? Neem contact op

Contact verzoek Zwolle

1 + 1 =