Selecteer een pagina

Cycling Espresso Amersfoort Ritten

Startlocatie

Mechanieker Amersfoort
Adres: Oude Fabriekstraat 13
CE-Deal: 6 espresso voor 10€ [Knipkaart)
Email: amersfoort@cyclingespresso.nl

Tijden

Verzamelen: vanaf 10.30 uur
Vertrek: stipt 11.11 uur
Ritduur:  ~ 2.00 – 2:30 uur

Data 2019

Voor Cycling Espresso Amersfoort zijn wij opzoek naar organisatie talent om de ritten te begeleiden. Interesse? Mail on dan op info @ cyclingespresso . nl (zonder spaties).

Support jouw organisatie in Amersfoort

Onze ritten zijn vrijblijvend en gratis. Toch kan je ons ondersteunen. Dat kan door een wielerset of iets anders te bestellen in onze shop (5% gaat naar jouw organisatie) of door super simpel een kleine donatie te doen. Zo kunnen wij de ritten blijven organiseren!

Mechanieker Amersfoort

STATISTIEKEN

– sinds de oprichting in juli 2013 –

Rijders

gereden kilometers

gedronken koffie

TEAM AMERSFOORT

Michael Astro

Robert Oosterhuis

CYCLING ESPRESSO AMERSFOORT

Ze fietsten mee in Groningen en verhuizende beiden naar Amersfoort en namen Cycling Espresso mee. Zo organiseren de mannen samen sinds april 2015 de ritten van Cycling Espresso Amersfoort. Met super veel enthousiasme brengen ze iedere twee weken een groep wielrenners bijeen voor een bak koffie bij Mechanieker Amersfoort waarna er een rondje gereden wordt van ongeveer twee uur.

Natuurlijk staat veiligheid voorop, dus als het stormt en ijzelt of het KNMI een code afgeeft worden de ritten afgelast. Gelukkig komt dat niet zo vaak voor en wordt er eigenlijk altijd om de twee weken gereden. Verzamelen doen we, net als in alle andere steden, altijd vanaf 10:30 om vervolgens om 11:11 op de fiets te stappen.

Wil je een keer mee? Sluit dan gerust vrijblijvend (gratis) een keer aan. We houden rekening met niveau verschillen en zorgen dat iedereen mee kan. Onderweg kan je sprinten voor blauwe (!) plaatsnaambordjes, uit de wind leren rijden en lekker kletsen met de andere deelnemers. Dit doen we zoals gezegd onder het motto: samen uit, samen thuis. Want samen is veel leuker dan alleen. Het enige dat je nodig hebt is een goed werkende racefiets en een helm op je hoofd.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Maar ik ben toch veel te langzaam?
Cycling Espresso heeft als motto ‘Samen uit, samen thuis’ tijdens de ritten. We rijden dus zo dat iedereen het tempo bij kan houden en we weer met z’n allen thuis komen. Ben je wat minder ervaren dan helpen we je graag een handje en geven je tips en tricks om het makkelijker vol te kunnen houden. Ook kan je soms uit groepen kiezen.
Kan ik zo meerijden?
Cycling Espresso is vrijblijvend en gratis en dus ben je vrij om aan te sluiten. Wel vragen we je om aan onze spelregels te houden. De meeste vertellen we altijd voorafgaand aan iedere rit, maar voor je komt zijn er drie die van belang zijn. Het enige dat we van je vragen is om onze presentielijst te tekenen, dat je op een goed onderhouden en werkende racefiets komt en een helm draagt!
Waarom moet ik mee aanmelden?
Dit is nodig om de ritten te kunnen organiseren. We willen graag weten wie er allemaal mee zijn (geweest). In geval van calamiteiten kunnen we dan per locatie iedereen op de hoogte stellen en houden. Bovendien gebruiken we jouw aanmelding voor statistieken. Zo weten we sinds de eerste rit precies hoeveel mensen er mee geweest zijn.

Nog vragen? Neem contact op

Contact verzoek Zwolle

5 + 12 =