Selecteer een pagina

Cycling Espresso Almere

Sinds 1 juli

Sinds 1 juli 2018 wordt eens per twee weken gereden in Almere.  Leuk dat je ons gevonden hebt. We hopen dat je met onze wegkapitein Siebrand van der Veen mee komt fietsen. Iedereen is welkom om aan te sluiten, want ons motto is ‘Samen uit, samen thuis’.

Cycling Espresso Almere Ritten

Startlocatie

Haddock Watersport
Adres: Archerpad 8 – 10
CE-Deal: Met CE-knipkaart
Email: Almere@cyclingespresso.nl

Tijden

Verzamelen: vanaf 10.30 uur
Vertrek: stipt 11.11 uur
Ritduur:  ~ 2.00 – 2:30 uur

Data 2018

Juli: 1, 15 & 29
Augustus: 12 &26
September: 9 & 23
Oktober: 7 & 21
November: 4 & 18
December: 2, 16 & 30

 

Rijders voor de rit

#
Naam
1Fatima

Support jouw organisatie in Almere

Onze ritten zijn vrijblijvend en gratis. Toch kan je ons ondersteunen. Dat kan door een wielerset of iets anders te bestellen in onze shop (5% gaat naar jouw organisatie) of door super simpel een kleine donatie te doen. Zo kunnen wij de ritten blijven organiseren!

Haddock Watersport

TEAM ALMERE

SIEBRAND VAN DER VEEN

CYCLING ESPRESSO ALMERE

Hij maakte kennis met Cycling Espresso als vertegenwoordiger. Vertegenwoordiger is hij nu allang niet meer, want hij is trotse eigenaar van Invence 365 Racing en bovenal organisator van Cycling Espresso Almere. Siebrand brengt vanaf 1 juli 2018 mannen en vrouwen samen op de racefiets. Natuurlijk niet zonder een bakkie koffie dat genuttigd zal worden bij Haddock Watersport nabij Almere Stad. Vanaf daar zullen met veel enthousiasme de rondjes van ongeveer twee uur gereden worden rondom Almere.

Natuurlijk staat veiligheid voorop, dus als het stormt en ijzelt of het KNMI een code afgeeft worden de ritten afgelast. Gelukkig komt dat niet zo vaak voor en wordt er eigenlijk altijd om de twee weken gereden. Verzamelen doen we, net als in alle andere steden, altijd vanaf 10:30 om vervolgens om 11:11 op de fiets te stappen.

Wil je een keer mee? Sluit dan gerust vrijblijvend (gratis) een keer aan. We houden rekening met niveau verschillen en zorgen dat iedereen mee kan. Onderweg kan je sprinten voor blauwe (!) plaatsnaambordjes, uit de wind leren rijden en lekker kletsen met de andere deelnemers. Dit doen we zoals gezegd onder het motto: samen uit, samen thuis en dus wachten we altijd op elkaar, ook na een sprintje. Want samen fietsen is veel leuker dan alleen. Het enige dat je nodig hebt is een goed werkende racefiets, een helm op je hoofd en dat je je vooraf even aanmeld zodat we weten wie er komt.

 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Maar ik ben toch veel te langzaam?

Cycling Espresso heeft als motto ‘Samen uit, samen thuis’ tijdens de ritten. We rijden dus zo dat iedereen het tempo bij kan houden en we weer met z’n allen thuis komen. Ben je wat minder ervaren dan helpen we je graag een handje en geven je tips en tricks om het makkelijker vol te kunnen houden. Ook kan je soms uit groepen kiezen.

Kan ik zo meerijden?

Cycling Espresso is vrijblijvend en gratis en dus ben je vrij om aan te sluiten. Wel vragen we je om aan onze spelregels te houden. De meeste vertellen we altijd voorafgaand aan iedere rit, maar voor je komt zijn er drie die van belang zijn. Het enige dat we van je vragen is om onze presentielijst te tekenen, dat je op een goed onderhouden en werkende racefiets komt en een helm draagt!

Waarom moet ik me aanmelden?

Dit is nodig om de ritten te kunnen organiseren. We willen graag weten wie er allemaal mee zijn (geweest). In geval van calamiteiten kunnen we dan per locatie iedereen op de hoogte stellen en houden. Bovendien gebruiken we jouw aanmelding voor statistieken. Zo weten we sinds de eerste rit precies hoeveel mensen er mee geweest zijn.

Nog vragen? Neem contact op

Contact verzoek Zwolle

3 + 14 =