Selecteer een pagina

Healthy Ageing Tour

Een samenwerking van drie jaar, dat is waar Cycling Espresso en de organisatie van de Healthy Ageing Tour op inzetten. Dit betekent dat er bij de komende drie Healthy Ageing Tours altijd een vleugje Cycling Espresso te proeven zal zijn.

De Healthy Ageing Tourkaravaan, het randprogramma van de tour, zal de grootste boost van de samenwerking krijgen. Dankzij een reeks aan activiteiten, georganiseerd door Cycling Espresso, zal er voor de wielerfan van alles te beleven zijn. Dit jaar zal er op zaterdag 8 april een speciale Cycling Espresso rit gereden worden in het teken van de tour. 

Jij kan samen met Cycling Espresso een ronde fietsen over het parcour van de HANNN tour. Zaterdag 8 april is de vierde en tevens voorlaatste etappe in Finsterwolde. Het profpeleton zal dit rondje van bijna 32 kilometer vier keer afleggen. Wij rijden dit één keer en kijken dan bij de start van de koers.

 

WAT MOET JE WETEN

We nodigen je van harte uit om aan te sluiten tijdens de rit naar of in Finsterwolde, want we hebben de rit in twee delen geknipt. Je kan aansluiten in Groningen om heen en terug te fietsen naar Finsterwolde en aldaar de ronde te rijden. Of je kan met eigen vervoer naar de start in Finsterwolde komen en daar aansluiten om over het parcours te rijden.

Hoe kan je mee doen.
Dat is heel eenvoudig. Zorg ervoor dat je een goed onderhouden (remmen en groep) racefiets hebt en dat je een fietshelm draagt. Zorg daarnaast dat je genoeg eten en drinken meeneemt. 

HOE IS DE PLANNING

Op en neer naar Finsterwolde.

Start: Doppio Groningen (Brugstraat 6, Groningen)
Verzamelen: Koffie drinken vanaf 09:00
Vertrek: 09:30 (er zal gemiddeld 28 km/u gereden worden)
Afstand: ± 120 kilometer

of sluit aan in Oldambt

Start Oldambt etappe: 11:00
Finish Oldambt etappe: ± 12:15
Afstand: 32km