Selecteer een pagina

KIES JOUW FAVORIETE SMAAK GELS

MEEST GEBUIKTE SPORTVOEDING

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Sportvoeding is een nuttige bron van energie voor, tijdens en na jouw sportinspanning. Er zijn diverse soorten sportvoeding ontwikkeld die jou helpen om een

Sportvoeding kan een nuttige aanvulling op je dagelijkse voeding zijn, zowel voor, tijdens en jouw sportinspanningen. De diverse varianten sportvoeding zijn zo ontwikkeld dat ze zorgen voor een directe toelevering van energie tijdens de activiteit zonder dat dit al te veel extra inspanning voor je maag-darm stelsel oplevert. Je hebt namelijk al je energie nodig om prestaties te leveren en als je dan voedsel tot je neemt dat zwaar op de maag ligt, krijg je problemen tijdens het sporten zoals maagpijn, steek en misselijkheid.

Je kunt kiezen uit sportdrank, repen en gels die voor, tijdens of na het sporten gebruikt kunen worden. Gels en sportdrank zijn vloeibaar en worden daarom snel opgenomen. Bovendien kunnen veel mensen vloeibare energie makkelijker tot zich nemen dan de vaste repen. Sportdrank kan je zelf mixen volgende de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Wil je een dorstlesser maken gebruik dan wat minder poeder dan voorgeschreven. Ga je voor een energie drank dan kan je de aanbevolen hoeveelheid gebruiken waardoor je meer en dus ook langer energie hebt om te kunnen blijven presteren.

Voor na het sporten heb je hersteldranken met extra eiwitten, zodat je spieren zich snel kunnen herstellen van de inspanningen. Ook kun je bij FuturumShop voedingssupplementen vinden voor in het dagelijks leven.