Selecteer een pagina

Online Coaching – Persoonlijk schema op maat

Regelmatig krijgen we vragen over hoe je sneller en beter kan fietsen. Wat je reden ook is en welk niveau je ook hebt wij hebben bij Cycling Espresso genoeg expertise, kennis en kunde in huis om jou te helpen. Wil je wat structuur in je ritten, werken aan je conditie, de langste afstand van een toertocht rijden of meedoen voor de prijzen in wedstrijden? Met de Online Coaching van Cycling Espresso helpen wij je met het realiseren van jouw wielerdoel.

Omdat iedereen verschillend is schrijven wij persoonlijke schema’s die passen bij jouw kunnen en wensen. Zo hou je ook nog genoeg tijd over voor familie en vrienden. De schema’s worden geschreven door professionals geschreven die veel ervaring hebben met wielrennen. Zij weten de kneepjes van het vak en brengen hun expertise met veel plezier op jou over.

WAAR KAN JE UIT KIEZEN

Om iedereen, van beginner tot elite rijder en van mooi weer rijder tot doorgewinterde wielrenner, te kunnen helpen met online coaching hebben we vier verschillende mogelijkheden voor je. Elke mogelijkheid is afgestemd op een type rijder en zijn/haar ervaring en doelen.

BASIC

Stap jij af en toe eens op de fiets om gezond te blijven en even lekker buiten te komen, maar je zoekt wel naar manieren om je je fietsen te verbeteren?

Het BASIC pakket past dan het beste bij jou. Het is een eenvoudig schema waarmee je zelf je week indeelt. Door de verscheidenheid aan  invulling van de ritten verbetert je fietsen zich. In dit schema geven we aan wat je per keer op de fiets moet doen.

SMALL

Ben jij een rijder die regelmatig op de fiets stapt en zo zijn conditie op peil houdt, maar eigenlijk wel een stap vooruit wil maken?

Dan past het SMALL pakket perfect bij jou. We passen je ritten in je week rondom werk en privé. Zo weet je zeker dat je het beste uit jezelf kan halen en je conditie verbeterd. We geven per keer dat je op de fiets stapt aan wat je er gedaan moet worden om te verbeteren.

MEDIUM

Je laat regelmatig je fiets uit en neemt af en toe deel aan een toertocht of event, maar je hebt moeite met het einde van die ritten?

Het MEDIUM pakket helpt jou dan het beste om makkelijker tot aan de finish door te kunnen rijden. Naast dat we iedere keer dat je op de fiets stapt  aangegeven wat je moet doen maken we een jaarplanning samen met je waarin je ritten nog beter op elkaar afgestemd zijn.

LARGE

Je fiets zie je bijna iedere dag, rijdt wedstrijden en je zoekt hulp om beter te preseteren?

Met het LARGE pakket helpen wij je om optimaal aan de start van je wedstrijden te staan.  Naast dat we aangeven wat je per rit moet doen zorgen we voor periodisering in je jaarplanning zodat je in blokken naar je rood omlijnde evenemente toe werkt.

WAT MOET JE ALLEMAAL WETEN?

Voor je begint kunnen wij ons zo voorstellen dat je wat meer wilt weten. Wat je van ons kan verwachten en wat wij graag van jou willen weten.

WAT KRIJG JE VAN ONS?

Met deze online privécoaching krijg je een schema dat precies voor jou op maat geschreven is. Zo heb je een ideale week waarbij je ritten op elkaar afgestemd zijn. Eens per 4 weken ontvang je een nieuw programma via een Google Spreadsheet. Op basis van jouw feedback op je ritten wordt je nieuwe schema opgesteld voor de volgende 4 weken.

Al je gegevens behandelen wij vertrouwelijk en worden alleen met onze coaches en jou gedeeld.

WAT HEBBEN WE VAN JOU NODIG?

Om een passend schema te maken hebben we een vragenlijst voor je op basis waarvan we een inschatting van de omvang en het aantal ritten kunnen maken. Er is geen kunst aan om je week helemaal vol te stoppen. Maar we willen je graag beter maken, dus moet het wel behapbaar en vooral ook leuk blijven!

Ook willen we per gereden rit graag van je weten hoe dat ging. Dit kan je aangeven in het schema. Zo bepalen we of het schema goed bij jouw mogelijkheden past en kunnen we het bijsturen indien nodig.

HANDIG OM OOK TE WETEN

Om het schema optimaal te kunnen gebruiken is het raadzaam om een inspanningstest te doen. Hiermee worden je hartslag- en/of vermogenszones bepaalt. Met deze zones kan je iedere rit precieser uitvoeren en zo beter toe werken naar je doel.

Helaas kunnen wij op dit moment nog geen testen aanbieden. Mocht je wel interesse hebben in zo’n test dan brengen wij je met alle plezier in contact met mensen die deze testen wel kunnen afnemen.

Veel gestelde vragen

Ik ben geblesseerd, maar ik wil weer beginnen?
Wij helpen je graag weer opweg, maar we zijn geen fysiotherapeuten of artsen. Heb je nog klachten dan adviseren wij je om eerst contact met hen op te nemen en te zorgen dat je weer helemaal up-and-cycling bent. Zijn je klachten voorbij, dan schrijven wij met alle plezier een passend en opbouwend schema voor je.
Ik rij niet met jullie mee, maar wil wel graag een schema
Of je nou wel of niet met Cycling Espresso meerijdt, wij schrijven met alle plezier en evenveel expertise een schema voor je. Wij maken hier geen enkel probleem van. Natuurlijk zouden we het wel super leuk vinden als je wel eens zou komen aansluiten voor een bakkie en een rit… Wie weet staat dit straks zomaar eens in je schema.
Kan ik als wedstrijdrijder ook gebruik maken van jullie schema's?
Maar natuurlijk! Ook voor wedstrijdrijders schrijven wij passende schema’s. In overleg kunnen wij je ook helpen om je wedstrijdkalender samen te stellen en zo optimaal je seizoen in te delen.
Mijn doel is pas volgend jaar, moet ik dan nu al beginnen met trainen?
Dit is geheel afhankelijk van je getraindheid en niveau. Het schema dat je krijgt zal erop gericht zijn om je klaar te stomen voor je doel, ook als dat volgend jaar pas is. Hoe meer tijd je hebt, hoe beter je voorbereiding kan zijn.
Wat als ik geen Google Account heb?
We zouden je schema graag via onze website of straks zelfs via onze toekomstige app willen aanbieden. Echter is dit op dit moment nog niet mogelijk en dus houden we het tot die tijd nog even bij Google Spreadsheets. Een account bij Google aanmaken is zo gedaan en wil je niet dat ze alles van je weten? Doe dit dan in incognito mode zodat ze je niet tracken.
Hoe zit dat met betalen?

Omdat onze abonnementen in de kinderschoenen staan factureren we jou per maand. De eerste termijn betaal je hier op de website doordat je het eenvoudig besteld. Hierna ontvang je van ons eens per maand een factuur voor je online schema. Deze facturen kan je direct en eenvoudig met iDeal betalen.

Voor de toekomst willen we dit invullen met een automatisch incasso, want dat maakt het voor ons allemaal nog makkelijker. Natuurlijk hopen we dat we dit zo spoedig mogelijk kunnen aanbieden. 

Alles nog even op een rij

Een overzicht van alles wat we hiervoor beschreven hebben

Kom je er niet uit?

Hebben we met dit verhaal nog niet al je vragen beantwoord, schroom dan niet om ons een berichtje te sturen.